Geplaatst op

Motief van stippen

motief-stippen-dotsdesign

De eerste laag stippen vormt zich, de contouren zijn duidelijk. Maar nu wordt het lastig: hoe verbind je de stippen zo dat deze stippen samen gaan werken, diepte krijgen en leven? Wat is het motief van deze stippen? De tweede laag heeft wat meer tijd nodig. Dat komt mooi uit want de eerste laag moet altijd goed drogen. Ik denk nog eens na over mijn oorspronkelijke plan en kom weer tot de conclusie: het wordt anders dan ik dacht. Maar ik zie het wel zitten waar dit heen gaat.

Een groep mensen enthousiast maken voor een gezamenlijk project. Lastige informatie in begrijpelijke taal schrijven. Een emotie in een beweging overbrengen. Een tekst van de ene cultuur naar een andere vertalen.

Een studie Culturele en Maatschappelijke vorming, dansdocent, administratie, communicatie, vertalen, taaltraining. Mijn cv in een notendop. Hoe divers kun je het hebben. En daar hoort nu ook ontwerper en ondernemer bij. Het motief achter bepaalde keuzes is niet altijd meteen duidelijk. En dat geldt voor mijzelf ook. Dat ik verder ben gegaan met DotsDesign was een intuitieve keuze. En hoe dat uitpakt weet ik nog niet. Maar ik zie het wel zitten waar dit heen gaat.

Doe je mee met een cursus of workshop stippen? Graag help ik je met het ontwerp van jouw eigen stipwerk. Het zal niet makkelijk zijn en ook niet altijd even duidelijk waar je op uitkomt. Maar als je een fijne tijd wilt hebben met het ontwikkelen van jouw stiptechniek en creativiteit, dan kun je terecht bij DotsDesign. Kijk voor inspiratie eens op de pagina’s van Instagram en Pinterest. En wie weet vind je je eigen motief…#dothetzelf

In de komende weken kun je weer workshops volgen in Rotterdam, en ook is er een gastworkshop bij een bekend creatief evenement. En wat dacht je van een heel weekend stippen? Maak je interesse kenbaar via een berichtje.