Verzending

Bedankt dat je voor je stipmaterialen bij DotsDesign.nl bestelt! Hieronder vind je de informatie over verzendkosten en tijden van verzending.

Verzendkosten

  • voor enveloppenpost zonder track & trace (patronen, kaarten en stipstickers) € 4,04
  • brievenbuspakketje met track& trace (envelop/doosje met platte producten zoals stipstokjes) € 5,02
  • voor pakketpost met track&trace  € 7,71

Helaas is ophalen van je bestelling voorlopig niet meer mogelijk.

De pakketten worden via brievenbuspakket of pakketpost verzonden door PostNL.
Het tarief van € 4,04 geldt alleen voor stippatronen en stipstickers, kaarten en andere platte producten. Andere producten zoals stipstokjes en porseleinverf gaan via pakketpost met track&trace. Het kan zijn dat je bestelling alsnog met track & trace verzonden wordt bij meerdere producten in één envelop.

  • Koop je een stippatroon en kies je voor verzending via envelop, houd er dan rekening mee dat er geen track&trace mogelijk is. Als de bestelling naar de brievenbus is gebracht wordt je bestelling op voltooid gezet, zodat je een indicatie hebt van de aankomst op jouw adres.
  • Na je bestelling en met de keuze van (brievenbus)pakketpost ontvang je de track en trace code via e-mail zodat je het pakket kunt volgen.

Verzending op vaste dagen
DotsDesign.nl verzendt pakketten normaliter binnen 3 werkdagen. Bij een spoedbestelling kun je even contact opnemen. Een voorbeeld: je bestelt op vrijdagmiddag, dan wordt het uiterlijk dinsdag verzonden.

NB bij drukke periodes zoals rond Sinterklaas en Kerst bestel je je producten ruim op tijd (minimaal 1 week van tevoren). DotsDesign is niet verantwoordelijk voor de vertraging in verzending door PostNL.

Feestdagen 2022
Verzending van bestellingen: tot en met dinsdag 20 december 2022 kun je bestellen en dan wordt het uiterlijk woensdag 21 december naar het pakketpunt gebracht. Dit is géén garantie dat het binnen is voor de kerstdagen. Houd rekening met een verzendtijd van ongeveer een week.

Tussen 21 december en 2 januari worden er géén bestellingen verwerkt. Vanaf 2 januari 2023 worden er dan weer bestellingen verwerkt.

Verzending naar het buitenland

Het is mogelijk om je stipmaterialen naar het buitenland te verzenden. De verzendkosten staan aangegeven per adres (vanaf € 9,00).

Buiten Europa: neem contact op

Retouren
Heb je per ongeluk het verkeerde besteld, of ben je niet tevreden met de materialen? Retour brengen is mogelijk. De verzendkosten van retour zijn op eigen kosten .
De voorwaarden: de producten moeten ongeopend zijn in originele verpakking, geschikt voor de verkoop.

Stuur een mailtje naar julia@dotsdesign.nl als je je zending retour wilt brengen.