Geplaatst op

De stippen op de horizon

Eigenlijk is de skyline nooit af. Dus waar je een punt ziet, mag ook een komma zijn. En nooit alleen, maar als onderdeel van het onwijs grote geheel.

Rotterdots is de skyline in stippen op ‘overgebleven’ servies. Wanneer we ervoor kiezen om te koesteren, dan is de sky the limit…

Het ontwerp is handgeschilderd met stippen in Rotterdam. Daarna is de digitale afdruk met de hand op keramische stickers geprint, met de hand op de voorwerpen geplaatst en in de keramische oven afgebakken. Hierdoor is dit handwerk gewoon geschikt voor dagelijks gebruik, en kan het in de vaatwasser.

Het Rotterdots servies bestaat uit verschillende producten, dus mix & match bijvoorbeeld een mooie ontbijtset bij elkaar, of geef een serveerschaaltje cadeau. Mag ook voor jezelf natuurlijk.

  • koffiemokken: breed en smal 30/31 cl
  • ‘melk’ beker 18 cl
  • bordje rond 15 cm
  • serveerschaaltje 18 x 9 cm
  • tegel (voor aan de wand?) 15 x 15 cm

Ook kun je alvast een postkaart(set) bestellen. Die worden verzonden vanaf vrijdag 9 oktober. 

Porselein is (nog) niet te recyclen. Maar eindeloos te gebruiken. En met een nieuw ontwerp kan het zo weer jaren meegaan, en is de wereld stipje bij beetje mooier.

Ben of ken jij iemand die wel een portie duurzame skyline kan gebruiken? Koop dan een product uit de Rotterdots-serie van DotsDesign. 

Het ontwerp is handgeschilderd met stippen in Rotterdam. Daarna is de digitale afdruk met de hand op keramische stickers geprint en in de keramische oven afgebakken. Hierdoor is dit handwerk gewoon geschikt voor dagelijks gebruik, en kan het in de vaatwasser.

Ben of ken jij iemand die wel een portie duurzame skyline kan gebruiken?