1 april

Het is weer zover hoor, 1 april. Heb jij ook nog een goede grap gezien ergens?

Laat het weten.

Hier de 1 april grappen van afgelopen jaren:

2023

Dot One™ Servies Serie

Simpel en sierlijk: deze serie servies met een enkele stip, ambachtelijk vervaardigd door Julia van DotsDesign.  Gemaakt voor de minimalistische mens met een creatief hart. Wat zie jij in deze stippen?

Reserveer deze producten voor slechts 1.04 via pre-order. Vanaf zaterdag kunnen de bestellingen worden gemaakt en verzonden.

En in de Intratuin kwam ik deze tegen, gemiste kans dus ;)


2021:

“Deze stipstokjes zijn ideaal voor de stipper die het ronduit zat is om altijd cirkels te stippen.
Met de stokjes kun je een tijdlang je stipwerk maken, en als je ze goed schoonveegt met een (microvezel) doekje, blijven ze nog lang mooie vierkante stippen maken.”

2020:

“Sjonge, de tijd vliegt. Graag zou ik jullie een update geven van allerlei zaken, maar dat lukt helaas niet. Ik heb namelijk vandaag een grote opdracht gekregen waar ik wel wat hulp bij kan gebruiken.

De fiets- en voetgangerstunnel van de Maastunnel wordt momenteel gerenoveerd (zie @maastunnel voor meer informatie). Na het vervangen van de duizenden tegels is er ruimte voor een fris ontwerp op de tegels. Met een ontwerp van DotsDesign fietsen Rotterdammers straks door de Maastunnel naar alle punten op de horizon. Hierbij een artist impression van het werk dat DotsDesign gaat leveren. Wat vind jij ervan?”

2019: