miniworkshop stippen

Bedrijfsuitje workshop stippen bij DotsDesign

Een workshop stippen als bedrijfsuitje: met je team of personeelsvereniging samen een workshop stippen voor ontspanning op de zaak. Kom voor een bedrijfsuitje of personeelsvereniging een workshop stippen bij DotsDesign.

Voor een bedrijfsuitje is een workshop stippen van porselein een goed idee: een ontspannen middag of avond met collega’s. Even geen werk, gezellig bij elkaar en elkaar beter leren kennen: wist jij dat hij helemaal gek is op design uit de jaren ’70? Of dat zij haar interieur afstemt op de kleur paars?

Een workshop geef ik vanaf 8 personen. Bij een grote groep schakel ik de hulp van een mede-stipper in, waardoor  iedereen voldoende hulp kan krijgen. Geen plek om een workshop op locatie te doen? Een geschikte locatie in Rotterdam is zo gevonden. Grote groepen zijn ook van harte welkom! Met behulp van beamer en geluidsversterking is een fijne workshop voor iedereen te volgen.

Bedrijfsuitje of personeelsvereniging workshop stippen bij DotsDesign?

De mogelijkheden:

  • een workshop voor een kleine groep 8-12 personen in het atelier

Van harte welkom in mijn atelier en werkplek in Rotterdam, vlakbij historisch Delfshaven. Tijdens deze workshop leer je hoe je met stippen allerlei vormen en dessins kunt maken op een bordje of schaaltje. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vangen in stippen. Wat voor patroon ga jij maken?

  • een workshop in de naastgelegen ruimte van Schiezicht van 13-25 personen

In deze grotere ruimte ervaar je de gezelligheid van de Spangesekade en kun je ontspannen een workshop volgen met een grote groep. Dankzij het podium kun je de instructies en tips goed volgen.

  • miniworkshops voor een evenement

Tijdens evenementen zet ik de tafel klaar voor de mini-workshops van DotsDesign. In een uur kunnen de deelnemers met instructie leren hoe ze een mooi patroon op een tegeltje of bordje stippen.

  • grote groepen vanaf 25-80 personen met beamer en microfoon

Voor grote groepen is een beamer met presentatie en microfoonset onmisbaar! Graag leg ik jullie uit hoe je aan de slag gaat en daarna is er voldoende ruimte om hulp en tips te krijgen. Iedereen gaat naar huis met een mooi resultaat.

  • demonstraties bij evenementen of winkels

Tijdens de Margriet Winter Fair in 2018 kon je demonstraties volgen van DotsDesign: ik laat zien hoe je met stippen in een mum van tijd een mooi ontwerp maakt op porselein. De stand staat vol met voorbeelden en decor om aandacht te geven aan de wereld van de stipkunst.

Voor meer informatie: mail naar julia@dotsdesign.nl

Bedrijfsuitje of personeelsvereniging workshop stippen bij DotsDesign: ontspanning is geen punt op de zaak!

voor de demonstraties tijdens de Margriet Winter Fair werd de stand gevuld met voorbeelden en decoraties