winactie Liefdesevent Willow Mae

Winactie Liefdesevent Willow Mae

DotsDesign is bij het Liefdesevent van Willow Mae in Dordrecht. Ben jij er ook bij, dan doe je mee met de winactie voor een privé workshop.

Op donderdag 6 februari 2020 vind je DotsDesign bij het concert van Willow Mae in Dordrecht. Dit is een Valentijnsevent voor een liefdevol leven. Een muzikale beleving met een liefdesmarkt van lokale ondernemers in een prachtig kerkje.

Willow Mae wil de liefde vieren! Een liefdevol leven, in al haar facetten, zou de wereld een stuk mooier maken. Om door de liefde gegrepen te worden zijn er zoveel gevoelens die we doorstaan. We zouden de liefde bijna niet meer aangaan. Bijna…
Samen met lokale ondernemers op de liefdesmarkt neemt Willow Mae je tijdens deze liefdestour mee op een reis. Een reis met muziek en spoken word, met producten en diensten die jou (liefdes)geluk voor ogen hebben. Voor nieuwe inspiratie en moed, verbinding met jezelf, je eventuele partner en de andere mensen om je heen om de liefde in al haar vertoningen te laten bloeien.

Gebruik code Dotsdesign (let op: met hoofdletter). De code vul je in bij het afrekenen.

Willow Mae speelt prachtige eigen nummers (beluister de Spotify playlist onderaan de pagina) en ik hoop dat ze deze cover van John Legend ook spelen…

Graag ben ik hierbij om de liefde voor het kleine te vieren: samen aan tafel, genieten van een maaltijd of samen creatief bezig zijn. Met handgemaakte producten en creatieve inspiratie voor jouw eigen ontwerp in stippen. En omdat DotsDesign zich daar met liefde voor inzet, kun je een privé workshop winnen!

Privé workshop t.w.v. € 149:
Een workshop geef ik normaal in een groep van minimaal zes personen. Maar nu ben je met 2 personen, dus alle tijd voor uitleg en tips om een eigen ontwerp op porselein te maken. En natuurlijk tijd voor elkaar.

 • De workshop wordt gehouden in het atelier in Rotterdam.
 • Op een datum in overleg.
 • De workshop duurt ongeveer 2,5 uur
 • Inclusief gebruik van materialen
 • Uitleg over ontwerpen en de stiptechniek
 • Een fijne goodiebag na afloop.
 • Hier horen heerlijke hapjes en drankjes bij, daar zorg ik voor.
 • Voor of na afloop kun je nog een mooie wandeling maken door historisch en romantisch Delfshaven.
 • Sluit je dag af met koffie en een stroopwafel van Lil’Delfshaven, het kleinste winkeltje van Rotterdam (een omgebouwd brugwachtershuisje).

  Met wie ga jij deze liefdevolle dag delen?

Hoe kun je winnen?
Koop een kaartje (of twee, dan maak je nog meer kans) voor dit evenement in Dordrecht. Kom langs bij de stand tijdens het evenement en laat je gegevens achter. Op maandag 17 februari 2020 maak ik de winnaar via e-mail en social media (geanonimiseerd) bekend.

Gebruik code Dotsdesign (let op: met hoofdletter). De code vul je in bij het afrekenen.

De voorwaarden:
Deelname is geldig bij aankoop van een ticket voor het evenement op 6 februari 2020 in Dordrecht en bij het achterlaten van je gegevens bij de stand van DotsDesign. Ook als je via een andere aanbieder tickets hebt besteld, maak je kans als je je gegevens achterlaat bij de stand.

FAQ:
V: Ik zou graag willen, maar ik kan niet op 6 februari 2020 naar het Liefdesevent van Dordrecht komen. Is er een andere mogelijkheid om kans te maken bij deze winactie?
A: Mooi dat je dit Liefdesevent wilt meemaken! Kans maken kan ook als je op een ander Liefdesevent komt. Stuur dan de bestelbevestiging van tickets voor een ander concert van Willow Mae naar julia@dotsdesign.nl en vermeld erbij dat je graag kans wilt maken op de workshop. Op maandag 17 februari 2020 maak ik de winnaar bekend, dus elk event maakt kans!

V: Een privéworkshop zou ik graag zelf willen boeken!
A: Wat heerlijk om met elkaar een workshop te volgen. Maar een privé workshop geef ik niet zomaar. Neem voor informatie en een prijsopgave contact op via WhatsApp of e-mail.

V: Wat een prachtige muziek van Willow Mae! Waar kan ik er meer van vinden?
A: Willow Mae vind je op Spotify, Youtube en regelmatig plaatsen ze nieuwe nummers op allerlei social media. Op Instagram volg je ze voor kleine inzichten in de liefde en aankondigingen.

V: ik heb een andere vraag over workshops van DotsDesign, waar kan ik terecht?
A: kijk eens bij de FAQ pagina op de website, of stuur me een berichtje via WhatsApp.

Doe mee met dit Liefdesevent van Willow Mae en ervaar #dotsoflove tijdens de privé workshop…