Geplaatst op

Plannen vergaan (niet)

De afgelopen twee jaar heeft wat gedaan met de plannen voor DotsDesign: allerlei mooie, fijne vooruitzichten moesten in de ijskast, of liggen in de container. Sommige plannen vergaan…en sommige vergaan anders dan anders.

Maar: sommige plannen vergaan niet, en dat geldt voor de creatieve ontwikkeling van DotsDesign zeker. Gelukkig maar, want anders zou ik beter kunnen stoppen. En als je blijft lezen weet je dat de workshops ook weer op de planning kunnen.

Momenteel volg ik met veel plezier de cursus Ambachtelijk Plateel in Gouda. Dat betekent een omschakeling van stippen naar strepen, vegen en prikken. Trudy kan je in alle rust goed uitleggen hoe je die mooie figuren maakt op ongeglazuurd aardewerk. En als het dan de keramische oven uitkomt, sta je versteld van wat het resultaat is. Ik ben heel benieuwd wat dit voor DotsDesign kan betekenen. Maar eerst leren hoe ik dit ambacht in de vingers krijg, want echt makkelijk is het niet. Wil je het ook eens proberen? Trudy geeft regelmatig workshops en cursussen op elk niveau.
(tekst gaat verder onder foto)

Echt wat anders dan met stipstokjes…

Verder gaat het ontwerpen van Lieve Lente gestaag door. Er zijn al heel wat pre-orders, daaraan merk ik dat jullie ook wel toe zijn aan wat frisse groene blaadjes en blauwe druifjes…nog even geduld tot maart. Bestel jij ook alvast de patronen, dan ontvang je er een extra lief kleinigheidje bij. Wat dat is blijft nog even een verrassing. Maar het wordt vast bij-zonder…
(tekst gaat verder onder foto’s)

Nou, je hebt het hele blog doorgelezen. Dankjewel! Ben ik nog iets vergeten?

Wat zeg je?

Ohja.

Zaterdag 19 maart: Open Atelier! Zet het vast in je agenda…meer info volgt snel.