Herfst stipwedstrijd

Herfst heeft zo zijn eigenaardigheden. De dagen kunnen gevuld zijn  met zon, regen, kou en warmte maar de bladeren vallen hoe dan ook. Met een laatste knaller van kleuren en het beste van het land (neem wat appeltaart als je toch bezig bent). Met het rijke kleurenpalet en de prachtige vormen van de herfstblaadjes, maakte ik met veel plezier deze stippatronen voor jou en zeg ik: “de herfst heerst”.

Tot en met vrijdag 24 november 2023 kun je meedoen met de stip- en kleurwedstrijd van DotsDesign. Maak de kleurkaart af, stip er overheen of maak een eigen versie van ‘Fantastic Leaf’ en win! Lees verder voor alle benodigdheden en regels voor het meedoen.

Tip: bij elke bestelling tot en met zondag 19 november 2023 ontvang je nu 1 ansichtkaart gratis. Dan kun je gelijk meedoen met de wedstrijd.


Dit kun je winnen:

 • een cadeaubon van € 25 voor alles in de webshop van DotsDesign (met gratis verzending)
 • een set kaarten, stickers en een kleine verrassing van DotsDesign t.w.v. € 10 in je brievenbus
 • een gesigneerd handbeschilderd exemplaar van een bordje of schaaltje in Autumn Rules stijl (welke dat wordt is een verrassing)

In oktober en november zijn er 3 winnaars. Op of rond 28 oktober en 25 november worden de winnaars op de hoogte gesteld via e-mail. Alle inzenders ontvangen eind oktober en/of eind november een nieuwsbericht met een selectie aan inzendingen.


Zo kun je winnen

 1. Je volgt het patroon Fantastic Leaf en gaat na de basisvorm zelf aan de slag met stippen, óf je gebruikt het sjabloon op de ansichtkaarten voor een eigen invulling, óf je maakt zelf een Fantastic Leaf (een gestipte tak met 5 blaadjes ongeveer zoals hieronder op de foto is de vuistregel).
 2. Maak een foto van je stipwerk bij daglicht en stuur het op naar julia@dotsdesign.nl Deel je werk ook via #dothetzelf en #stipwedstrijd op Instagram (is niet verplicht maar ik ben je heel dankbaar!)
 3. Op of rond 28 oktober of 25 november 2023 worden de 3 winnaars bekend gemaakt.
 4. Stuur je meerdere stipwerken op, dan maak je in oktober en november kans op winnen van één van de fijne prijzen.

Tips:

 • stip eens met slordig gemengde kleuren
 • voor kinderen: met wattenstaafjes stippen is ook heel leuk!
 • je kunt over de stippen van de vormen heen stippen
 • de kaarten zijn aan de voorkant gelamineerd, waardoor je (als je snel bent) je stipwerk kunt corrigeren
 • maak er een mooie achtergrond of rand bij
 • maak je foto’s bij daglicht

Belangrijk om te weten

De stipwedstrijd is bedoeld om het plezier en de creativiteit in het stippen te stimuleren. Maak een eigen creatieve inzending en stuur deze in op persoonlijke titel (niet met bedrijfslogo o.i.d.). Er wordt een check gedaan op het namaken van andermans werk/patronen.

Je ontvangt bericht als je gewonnen hebt, en elke inzender ontvangt een nieuwsbericht eind oktober en november met een selectie aan stipwerken. Je gaat ermee akkoord dat jouw inzending kan worden gedeeld op social media, op de website en in de nieuwsbrief.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het weten via onderstaand formulier.