Voorwaarden Stipweekend

Belangrijk om te weten

De aanbieder, hierna genoemd DotsDesign, biedt aan de deelnemers van het Stipweekend 2020 (hierna genoemd deelnemers) een accommodatie, catering en activiteiten aan in de periode van vrijdag 13 november tot en met zondag 15 november 2020. Hieronder volgt een uiteenzetting van de rechten, plichten en voorwaarden waaraan dit Stipweekend zal voldoen.

Het doel van het Stipweekend is een periode van creativiteit, rust en comfort te bieden aan de deelnemers. Er wordt alles aan het werk gesteld om dit doel te bereiken. Mocht er enige onduidelijkheid of discrepantie ontstaan, dan wordt in goed overleg tussen de deelnemers en DotsDesign besproken wat er mogelijk is.

Aanmeldingen

DotsDesign.nl behoudt het recht onder gewichtige omstandigheden wijzigingen toe te passen. Als een stipweekend een kleiner aantal boekingen heeft dan 7 personen, wordt er in overleg met de klant naar een voor beide partijen passend alternatief gezocht. Aanmelden voor een reis is mogelijk tot enkele dagen voor vertrek van de reis.

Boekingen

Aanmelden voor een reis verloopt via de website van dotsdesign.nl of per e-mail aan julia@dotsdesign.nl. Voor digitale boekingen kun je de webshop bezoeken en je reservering betalen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur bereikbaar en kunnen je aanmelding per telefoon aannemen. Deze telefonische aanmelding moet je altijd met een e-mail bevestigen! Na ontvangst van je boeking krijg je binnen enkele dagen een boekingsbevestiging en dien je de hele reissom te betalen. Dit kan via IDeal of PayPal. In delen betalen is mogelijk. Neem hiervoor contact op.

Wijzigingen

Mocht er na een boeking toch nog een wijziging plaatsvinden dan is de eerste wijziging tot 4 weken voor aankomst gratis, alle opvolgende wijzigingen of wijziging van 4 weken tot aankomstdatum worden door ons in rekening gebracht. Standaard wordt hier €50,- per wijziging voor gerekend. Een wijziging is mogelijk voor de volgende kenmerken: wijziging deelnemer (ander persoon), 1- of 2-persoonskamer ( tegen bijkomende kosten), doorgeven ander eetpatroon (vegetarisch of rekening houdend met intoleranties zoals gluten, suikers etc).

Annuleringen

Indien een reisovereenkomst wordt geannuleerd, zijn voor iedere reiziger naast verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten verschuldigd:

– bij annulering tot 8 weken voor aankomst: de volledige reissom minus reserveringskosten van € 50,00
– annulering tot 4 weken voor aankomst: 50% van de reissom
– annulering 4 weken tot 7 dagen voor aankomst: 75% van de reissom
– annulering van 7 dagen voor aankomst tot de dag van aankomst: 100% van de reissom

Aansprakelijkheid

Deelnemers reizen ten aller tijde onder eigen verantwoordelijkheid, of deze nu individueel of in een groep reizen. DotsDesign kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van ongevallen of andere schade. Iedere aansprakelijkheid van DotsDesign voor immateriële, indirecte, gevolg-of bedrijfsschade is uitgesloten. DotsDesign is niet aansprakelijk indien er sprake is van overmacht.

Accommodatie

De accommodatie die door DotsDesign is vastgelegd, is met zorg geselecteerd.
De bezetting van de accommodaties vindt plaats op indeling. Uiteraard houden wij zoveel mogelijk rekening met voorkeur. Vermeld het daarom altijd als je een allergie hebt of vegetariër bent. Wij kunnen dit dan tijdig bij de voorbereiding rekening mee houden doorgeven. Het is niet zeker of het mogelijk is om met 1 persoon op een 2 persoonskamer te verblijven. Hou hiermee rekening, geef het vooraf aan bij je boeking.

Media en privacy

Alle tijdens het Stipweekend gemaakte foto’s en film beelden zijn eigendom van DotsDesign en mogen in welke vorm dan ook gebruikt worden als promotiemateriaal.
Heb je er bezwaar tegen op de foto’s of video te komen, geef dit dan aan bij de boeking. Dan wordt hiermee rekening gehouden.

Tot slot

DotsDesign doet haar uiterste best het Stipweekend goed en zorgeloos te laten verlopen. Helaas kan het soms voorkomen dat u tijdens het Stipweekend met onvolkomenheden wordt geconfronteerd. Indien dit het geval is dient u hiervan gelijk melding te maken bij DotsDesign, zodat deze een passende oplossing kan treffen.

1. Conform artikel 7:500 BW e.v. is organisator géén reisorganisator in de zin van de wet, aangezien het organiseren van reizen niet tot de normale uitoefening van het ‘bedrijf’ behoort. Daarom sluiten zij alle mogelijkheden om aansprakelijk te worden gesteld voor eventuele tekortkomingen in de zin van Titel 7:7A BW uit en sluiten zij geen reis- of annuleringsverzekering af voor deze reis.
a. De reiziger verklaart nadrukkelijk kennis te hebben genomen van het feit dat organisator voor geen enkele tekortkoming t.a.v. deze reis – hetzij in de voorbereiding, tijdens de reis zelf of na afloop daarvan –aansprakelijk zijn.
b. De reiziger verklaart organisator voor geen enkele tekortkoming t.a.v. deze reis – hetzij in de voorbereiding, tijdens de reis zelf of na afloop daarvan – aansprakelijk te zullen stellen en aanvaardt daarmee dat organisatoren gevrijwaard zijn van alle aansprakelijkheid.
c. De reiziger wordt dringend geadviseerd een reisverzekering af te sluiten voor de volledige duur van de reis. Wanneer hij dat niet doet, rust het daaruit voortvloeiende risico volledig op de reiziger.

Contactgegevens organisator

DotsDesign.nl
Julia Kolbeek
Postadres: Mathenesserdijk 84a, 3027 AJ Rotterdam
Telefoon: 0651621425
e-mail: julia@dotsdesign.nl
KvK 70744246
Btw nr NL002103890B45