Dots XL workshop

Op zaterdag 15 juni 2019 kun je een workshop Dots XL volgen bij DotsDesign

Van harte welkom in mijn atelier en werkplek in Rotterdam, vlakbij historisch Delfshaven. Tijdens deze workshop gaan we het groots aanpakken: een bord van minimaal 30cm doorsnede. Dat staat gaaf op tafel of aan je wand! Dit vraagt een andere aanpak en we stippen er na de uitleg flink op los. Ervaring met stippen is gewenst, maar niet noodzakelijk. Ik help je graag met het ontwerpen en uitvoeren van jouw design. Wat voor patroon ga jij maken?

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief:

  • porseleinen bord van minimaal 30 cm
  • gebruik van porseleinverf en andere materialen
  • koffie, thee, fris en wat lekkers erbij

Let op: er is geen garantie dat je bord na afloop van de workshop af is. Wel heb je in elk geval de contouren van je ontwerp klaar, zodat je thuis verder kunt. Na de workshop kun je naar hartelust shoppen in de stipwinkel waar je porseleinverf, stipmaterialen, het Stippen. boek  en Ka-dotjes kunt vinden.

Doe je mee? Dot ziens bij DotsDesign!

Praktische info:

  • zaterdag 15 juni 2019
  • Van 10.00-12.30u
  • DotsDesign is gevestigd in het pand van stichting Schiezicht en is het makkelijkst te bereiken via de onderingang bij Spangesekade 175.
  • Heel goed te bereiken met OV (5 minuten lopen vanaf tram/metro) of parkeren in de straat en buurt. Het is betaald parkeren op ma-za 9-18u.
  • Toegankelijkheid: Het atelier is op de begane grond. Het toilet is een drempel omlaag.
  • telefoonnummer bij vragen of noodgevallen: 0651621425

Heb je vragen over deze workshop? Laat het weten!

Open Atelier Royal editie

Op zaterdag 20 april is er weer Open Atelier bij DotsDesign. Tussen 11-15u ben je van harte welkom aan de Spangesekade 175 in Rotterdam voor mini-workshops. Of kom langs voor een bakje koffie, thee en inspiratie (die vind je op je kopje!)

Dit keer zijn de mini-workshops in een Royal editie: rood, wit, blauw en oranje voorbeelden vind je op tafel. Zo maak je een mooi royaal bordje (voor als de koning op bezoek komt). Test de verschillende stipmaterialen, alle kleuren van de regenboog en sla je slag in de porseleinkast.

Tussen 11-15u kun je naar hartelust een uurtje komen stippen (kijk welke tijd jou uitkomt en reserveer die tijd). Voor dit bedrag kun je 1 schaaltje of bordje dat op tafel staat bestippen. Tegen een meerprijs kun je andere voorwerpen stippen, of langer blijven zitten (o.b.v. beschikbaarheid).

Dit uitje is ook geschikt om met kinderen vanaf 4 jaar te doen (begeleiding volwassene verplicht). De tafel staat klaar en Julia is er voor al je vragen, tips en trucs. Voor een volledige workshop vind je hier meer informatie.