Open atelier en mini workshops

Op vrijdag 1 maart 2019 kun je een mini workshop stippen volgen in het atelier van DotsDesign tussen 10.30-15.00.

Wat is er mini aan? Je stipt in een half uurtje een mini-product uit de winkel: een setje keukenmagneetjes, oorbellen of haarspeldjes of een klein #kringloopgelukje… deze dotjes dot je zelf! Er liggen voorbeeldjes en je mag alles vragen aan Julia.

Per deelnemer mag je één product mee naar huis nemen. Per half uur kunnen 8 mensen meedoen (en dit kan al vanaf 4 jaar, gezellig in de vakantie…) Wil je meer producten maken, koop dan een ticket voor meerdere tijdstippen.

De winkel is ook open (tot 16.00u), en de thee en koffie staat klaar, dus kom en kijk gerust rond in de stippenwinkel en het atelier, of stel je vraag over stippen op porselein. Je vindt er meer producten dan in de webshop staan!

Pinnen? Geen punt!

Voor een volledige workshop kijk je bij de agenda.

Workshop Donderdag 17 januari 2019

Op donderdagavond 17 januari 2019 kun je leren stippen op porselein bij DotsDesign!

Van harte welkom in mijn atelier en werkplek in Rotterdam, vlakbij historisch Delfshaven. Tijdens deze workshop leer je hoe je met stippen allerlei vormen en dessins kunt maken op een bordje of schaaltje. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vangen in wat stippen. Wat voor patroon ga jij maken?

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief:

  • porseleinen bordje of schaaltje
  • gebruik van porseleinverf en andere materialen
  • koffie, thee, fris en wat lekkers erbij

Na de workshop kun je naar hartelust shoppen in het stippenwinkeltje waar je porseleinverf, stipmaterialen, het Stippen. boek  en Ka-dotjes kunt vinden.

Doe je mee? Dot ziens bij DotsDesign!

Praktische info:

  • Donderdag 17 januari 2019
  • Van 19.30-22.00u
  • DotsDesign is gevestigd in het pand van stichting Schiezicht en is het makkelijkst te bereiken via de onderingang bij Spangesekade 175.
  • telefoonnummer bij vragen of noodgevallen: 0651621425

Heb je vragen over deze workshop? Laat het weten!