Welkom bij DotsDesign

Hallo en welkom!
Fijn dat je er bent. We maken de wereld stipje bij beetje mooier met creatieve materialen, cadeaus en upcycled servies.


Aandacht geven aan de kleine dingen. Die kleine dingen blijken de grote dingen als je er naar terugkijkt (zei Kurt Vonnegut, en daar ben ik het helemaal mee eens). Samen aan tafel, gezond en wel. Een bord in favoriete kleuren aan iemand gegeven die het kan gebruiken na een lastige periode, een vaas voor de tulpen in het frisse voorjaar…een tastbaar product om te herinneren aan de kleine goede dingen in het leven. En dat kan met een gloednieuw cadeau, maar met een kringloopgelukje met wat persoonlijke aandacht kan dat net zo goed. Of misschien wel beter…


Een tastbaar product om te herinneren aan de kleine goede dingen in het leven.


Verhuizingsuitverkoop:

Afgelopen vrijdag hoorden we dat we uit het gebouw moeten waar nu het atelier zit. Dat was een grote verrassing voor ons. 

De SALE categorie is flink uitgebreid en met de code VERHUISJE ontvang je ook 10% extra korting op verf, patronen en materialen van DotsDesign en meer. Als je de code invult bij het afrekenen zie je het prijsverschil. Voor deze keer geldt óók op afgeprijsde artikelen nog extra korting. Cadeaubonnen, boeken en andere materialen van Stipstijl zijn helaas uitgezonderd van de actiecode. 

De code is geldig tot en met 6 december 2022. Tot en met 6 december 2022 is de stipwinkel van DotsDesign volop open met een flinke opruimingskorting voor jou, vanaf 7 december 2022 is de online stipwinkel open voor stippatronen en andere platte producten (zoals Stipstijl materialen en boeken). 
Heb je nog vragen of opmerkingen, laat het weten. 


dec
10
za
Schiedam Winter Makersmarkt @ Lange Kerkstraat Schiedam
dec 10 @ 15:00 – 19:00
Schiedam Winter Makersmarkt @ Lange Kerkstraat Schiedam
Sfeervolle markt rond de Grote Kerk van Schiedam (aansluitend Kaarsjesavond). Diverse kramen van makers uit Schiedam!

Waarom stippen?

Het is simpel: een stip is rond, maar meerdere stippen maken alles wat je maar kunt verzinnen. Een perfecte cirkel trekt je aandacht, en alles wat daarbij gebeurt houdt je aandacht vast. Wat gebeurt er als je er een grote of juist kleine stip naast zet? Hoe breng je verdieping aan? Allemaal vragen die je tijdens het stippen tegenkomt. En er komen er vast nog meer…

De techniek om te leren stippen is voor groot en klein geschikt. Stippen maken het heel toegankelijk om een eigen ontwerp uit te werken. Dit vind ik een groot pluspunt, en ik verzorg dan ook met veel plezier workshops voor allerlei leeftijden. Echt waar: elke workshop leer ik er weer iets bij. Er is altijd iemand die een zijweg neemt waar ik zelf niet aan gedacht heb.


Wil je de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Vul je naam en e-mailadres in en je bent als eerste op de hoogte van nieuws en voordeel van DotsDesign.

Werk mee aan een wereld die stipje bij beetje mooier wordt:

  • Vertel je vrienden wat een stippen aan de horizon jij ziet
  • Koop upcycled servies, kaarten en cadeaus
  • Volg een workshop en leer zelf een ontwerp maken in stippen