Gepost op

Winactie: gratis workshop!

Update: de workshop is helaas geannuleerd

Wat een verschil, een eigen werkplek buitenshuis. Meer ruimte in huis, meer ruimte in mijn hoofd. Heb jij dat ook? Of werk je graag thuis?

Nu ik een fijne werkplek met atelier heb gevonden, maak ik jou ook graag blij met een winactie: een kaartje voor de workshop porselein stippen op Vrijdag 26 oktober *! Heb je zin om te leren stippen op porselein, meld je dan snel aan via een reactie op de website of facebook, en wie weet ga je er gratis naar toe. Wil je er zeker van zijn dat je meedoet? Meld je dan aan via de webshop. Als je wint, krijg je het bedrag retour! En niet getreurd als je niet wint….voor alle deelnemers aan de workshop sowieso een gestipt kleinigheidje. En natuurlijk een gezellige tijd met het leren van een stiptechniek en alle (s)tips en trucs voor jouw eigen DotsDesign!

Meer informatie over de workshop vind je in de webshop, of stuur een berichtje.

*de kleine lettertjes: bij minimaal 6 deelnemers gaat de workshop door. op donderdag 25 oktober 21u sluit de inschrijving, en maak ik bekend op de website en facebook wie de workshop gewonnen heeft.

6 gedachten over “Winactie: gratis workshop!

 1. Wat leuk dit, ik stuit toevallig via je instagram op deze actie! Wil al een tijdje graag met mijn moeder een workshop volgen om het stippen te leren, dus het zou heel erg leuk zijn als we een kaartje zouden winnen šŸ˜Š

  1. Wat leuk dat je reageert Laura. Tot nu toe zijn er te weinig aanmeldingen voor de workshop, maar uiterlijk donderdag laat ik weten of het doorgaat.

   1. Oh echt waar, dacht het misschien zelfs al vol zat!

   2. he jammer, te weinig aanmeldingen. De workshop gaat dus niet door. De volgende workshop is ok zaterdag 8 december van 10-12.30u en is waarschijnlijk in Utrecht op een bordenvolle locatie šŸ™‚ meer hierover binnenkort op de website!

 2. Wat leuk dit! Via je Instagram account stuit ik toevallig op deze winactie. Wil al een tijdje graag samen met mijn moeder een workshop stippen volgen omdat het ons zo leuk lijkt. Het zou dus helemaal geweldig zijn als we een kaartje zouden winnen šŸ˜Š

  1. Jammer! Ik houd je pagina in de gaten!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.