Posted on 3 Reacties

Praat en win!

Mijn favoriete Rotterdamse bioscoop Cinerama organiseert op woensdag 22 maart een ladiesnight met de film Beauty and the Beast. Pratend porselein? Daar is Dots Design natuurlijk bij! Vooraf, tijdens en na de film kun je genieten van een hapje, drankje en minishops. Dots Design is er bij, en om alvast in de stemming te komen heb ik een schaaltje bestipt dat geïnspireerd is op de film. Deze schaal heeft al wat meegemaakt, en zou mij vast wat kunnen vertellen…(normaal bestip ik alleen onbeschadigd porselein, maar met een stukje eruit kan deze zo in de film!)

Win! 

Jij kunt ook zo’n mooi schaaltje maken! Ja echt hoor! Wie weet win jij een DotsDesign Dot-Het-Zelf pakket, en dan kun je gelijk aan de slag. Het enige dat je hoeft te doen is vertellen waarom je graag wilt winnen (of kado geven). Dat mag via een bericht op deze site, Instagram, Facebook of  e-mail. Superleuk als je vrienden wijst op deze actie, en creativiteit en humor in je verhaal zijn bonuspunten waard.

Wat kun je winnen:

  • porseleinverf in de kleuren lichtblauw, goud en wit (15 ml)
  • een mooi schaaltje om te bestippen en
  • de handleiding van Dots Design

Op vrijdag 24 maart maak ik de winnaar bekend. En maak je een foto van je beauty naderhand? #dotsdesign

Let op: deze winactie is alleen voor Nederlandse adressen. 

20170227_161602png.jpg

disney-beauty-and-the-beast-trailer
uit de Film ‘Beauty and the Beast’ 

 

3 thoughts on “Praat en win!

  1. Ben voorzichtig begonnen met stopweek, maar deze is echt prachtig! Zou graag dit setje willen winnen om het uit te proberen!

  2. Stopweek ????? Ik bedoel dus stipwerk……

  3. […] maak kans op een DIY pakket in B&tB kleuren! […]

Wat zeg jij?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.