Geplaatst op Geef een reactie

Top (s)tips en shops

Een inspirerend item, een bijzondere locatie: het beschilderen van porselein is meer dan het resultaat van een potje verf en een stuk blank porselein. Mijn tips voor de stippers en shoppers onder ons:

  • Kringloopapp : Een handige app waar je alle kringloopwinkels van Nederland mee kunt vinden, inclusief openingstijden. Shop daar voor mooi servies dat je kunt beschilderen. Goedkoop en milieuvriendelijk!
  • Het Derde Servies: winkel met ‘everything for the vintage dining room’. Een antiek item als inspiratie voor jouw designs, gegarandeerd succes!
  • Heart & Home Rotterdam: een woonwinkel waar je inspiratie en materiaal vindt om oude meubelstukken om te toveren. Kijk bijvoorbeeld eens bij de blog ‘before and after’. Je kunt er ook workshops volgen.
  • Maak-Rotterdam: creatieve winkel met koffiebar, need I say more? Je kunt er heerlijke taart en broodjes eten, en regelmatig zijn er workshops.

Heb jij ook nog tips? Laat het weten!

Wat zeg jij?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.